Cele mai frumoase plaje ale insulei Thassos !


Insula Thassos este recunoscuta la nivel mondial pentru plajele sale minunate, idilice. Turisti din intreaga lume vin aici pentru liniste, soare, baie si peisaj.Scopul nostru nu este sa creeam un top al frumusetii plajelor din aceasta superba insula ci sa prezentam informatii utile referitoare la locatia, utilitatile si renumele acestora. In acest scop va prezentam urmatoarele plaje din Insula Thassos, cu mentiunea ca ordinea este aleatoare si fiecare plaja are ceva interesant de oferit.

1.Marble Beach este una dintre cele mai renumite si mai cautate plaje ale insulei Thassos. Desi foarte cunoscuta international, Marble Beach este foarte greu de reperat pe plan local datorita lipsei indicatoarelor.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Marble Beach click aici

 

2.Plaja Metalia este o plaja aflata in imediata apropiere a unei culmi muntoase de unde se extragea  pe vremuri minereu de fier. Pamantul este rosiatic iar in spatele plajei impresioneaza fosta fabrica unde era spart in bucati  minereul si incarcat pe vapoare. De sus, de pe versant, din apropierea fostului castel, peisajul este superb!

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Metalia click aici 

 

3.Giola este unul dintre cele mai fascinante locuri din Insula Thassos, un loc ce atrage anual mii de turisti.Giola este „o piscina naturala” formata prin prabusirea tavanului unei grote. Aceasta se gaseste in apropierea marii iar apa ce ajunge aici cu ajutorul valurilor mai inalte umple treptat „piscina”. Rocile cazute din peretii stancosi in apa creeaza un peisaj incredibil!

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Giola click aici

 

4.Plaja Livadi este una dintre cele mai spectaculoase plaje ale insulei Thassos ,desi  este mai putin cunoscuta international fata de plaja Paradise Beach, Marble Beach sau plaja Metalia.Plaja Livadi este un Paradis pentru impatimitii de scufundari si snorkeling.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Livadi click aici

 

5.Plaja Aliki este recunoscuta datorita unei foste carieri de marmura,parasite  in ziua de astazi,ce se regaseste in imediata apropiere. Tocmai din acest motiv multi turisti confunda plaja Aliki cu Marble Beach sau plaja de marmura

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Aliki click aici

 

6.Plaja Paradise este o plaja cu nisip extraordinar de fin iar intrarea in apa este extrem de lina. Este o plaja recomandata, cu caldura, familiilor cu copii. Plaja Paradise nu este o plaja cu valuri, fiind mai mult un golf cu ape de culoare verzui, de la aceasta culoare caracteristica venind si denumirea Insulei Thassos de “Insula de smarald”.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Paradise click aici 

Pentru oferte Insula Thassos click PARALELA 45 COLENTINA

 

6 răspunsuri la „Cele mai frumoase plaje ale insulei Thassos !

  1. Pingback: Marble Beach Insula Thassos | Infoholidays·

  2. Pingback: Plaja Livadi Insula Thassos | Infoholidays·

  3. Pingback: Plaja Metalia Insula Thassos | Infoholidays·

  4. Pingback: Statiunea Limenaria Insula Thassos | Infoholidays·

  5. Pingback: Statiunea Potos Insula Thassos | Infoholidays·

  6. Pingback: 10 motive sa vizitezi Insula Thassos | Infoholidays·

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s