Experienta Tiki Taka Barcelona !


Stadion Camp Nou - BarcelonaDaca va aflati in Barcelona indiferent ca sunteti microbist/a sau nu inevitabil o sa va doriti sa vizitati stationul Camp Nou – casa echipei FC Barcelona. Este ceva impresionant …

Stadionul Camp Nou include si muzeul echipei FC Barcelona ce cuprind intreaga istorie a echipei din 1899 pana in prezent .

Tinand cont ca aproape mai tot timpul sunt meciuri ale echipei FC Barcelona, va recomandam sa achizitionati bilete la meci..nu neaparat pentru meciul in sine cat pentru atmosfera de pe stadion 🙂 Tariful biletelor variaza de la 40 euro pana la 300 euro, depinde de zona in care doriti sa stati. Noi am achizitionat biletele online direct de pe site-ul  FC Barcelona. Teoretic se recomanda sa ajungeti cu 40 de minute inainte, dar nu va faceti probleme privind aglomeratia la intrare fiindca nu prea exista.

Am ales sa ajungem cu 2 ore mai devreme deoarece vroiam sa vizitam si muzeul. Intrarea la muzeu este de 23 euro/ persoana. Atentie asupra faptului ca muzeul, implicit vizitarea stadionului se termina cu 30 de minunte mai devreme daca urmeaza un meci .

Odata ajunsi in muzeu suntem intampinati de varietatea de poze, trofee, echipamente si diferite articole privind echipa FC Barcelona. Toate trofeele si cupele castigate de catre FC Barcelona sunt frumos evidentiate si aranjate in ordine cronologica .

La iesirea din muzeu se regaseste un mare magazin de suveniruri marca FC Barcelona , de unde puteti achizitiona orice de la tricouri pana la cani .

Intregul muzeu este foarte modern si cuprinde toate detaliile echipei de aproape jumatate de secol.

 

Deoarece aveam achizitionate biletele la meci nu am mai vizitat stadionul fiindca asteptam cu nerabdare sa il vedem plin.

Chiar daca nu era vorba despre un meci important stadionul a fost 80% plin si evident ca turistii se puteau observa instant datorita numeroaselor tricouri cu Messi 🙂 La intrarea in complexul stadionului se regasesc suficienti vanzatori ambulanti de unde puteti achizitiona un tricou specific pentru a traii mai bine spiritul catalan al fotbalului.

Stadionul impresioneaza prin marimea acestuia si prin simpla senzatie de uimire. Dupa sesiunea de poze si selfie-uri cu stadionul ne asezam la locurile noastre si asteptam meciul.

Din nou,ne fiind vorba despre un meci important si doar de un amical intre FC Barcelona si Levante, fara pic de modestie se poate observa cum FC Barcelona domina terenul.. Tiki Taka Barcelonaaa

Momentul culminant al intregului meci este atunci cand intreaga galerie, si nu numai incepe sa cante si sa faca valuri peste valuri ….o experienta foarte interesanta care te face pentru cateva momente sa te simti cel mai infocat fan al echipei .

In timpul pauzei exista pe fiecare etaj un mic fast food de unde puteti cumpara o apa si ceva de mancare .

O mica recomandare este sa plecati cu 5 minute inainte de terminarea meciului, asta pentru a nu prinde aglomeratie in mijloacele de transport sau a 2-a alternativa sa mai stati pe stadion cel putin 20 de minute 🙂

In concluzie experienta traita la un meci FC Barcelona merita traita macar odata, asta fiind spusa din partea feminina dar ma gandesc ca din partea masculina inseamna mai mult 🙂

 

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s