Olympic Beach


OlympicB4

La aproximativ 75 km Sud de orasul Salonic pe renumita Riviera Olympului se gaseste micuta statiune Olympic Beach construita in stil mediteranean la numai 2,5 km distanta de renumita Paralia Katerini. Cele doua statiuni se aseamana, Olympic Beach fiind statiunea Paralia Katerini in miniatura.

Strazile paralele cu marea si alte stradute care se intretaie cu acestea si cad perpendicular pe plaja sunt pline de vile si hoteluri care ofera cazare la preturi avantajoase.Biserica seafla la iesire din statiune, in partea opusa fata de plaja, in directia orasului Katerini. Strada principala, considerata centrul statiunii este prima strada paralela cu marea, zona de faleza a statiunii. Mare parte a tavernelor , a cafenelelor si a magazinelor de suveniruri se gasesc pe aceasta strada.

Statiunea Olympic Beach este prezenta de ani buni in oferta agentiilor de turism din Romania.

Plaja este lata si nisipoasa de la un capat la altul al statiunii; totusi, daca se doreste un loc mai linistit, cu mai putini oameni, se poate opta pentru iesirile din statiune( in stanga, spre Paralia Katerini sau in dreapta, in directia Leptokaria). Aici plajele sunt late , nisipoase si lungi, iar numarul turistilor mai redus.

Statiunea nu dispune de cluburi si discoteci, turistii care doresc acest lucru fiind indrumati la 2.5 km distanta, in statiunea Paralia Katerini. Tocmai de aceea Olympic Beach este o statiune linistita si recomandata celor care cauta relaxarea si odihna.

Mici supermarketuri se gasesc la fiecare colt de strada iar daca doriti un supermarket mai mare puteti opta pentru un Lidl aflat in statiunea invecinata Paralia Katerini. Intre cele doua statiuni exista o legatura de autobuze locale (KTEL) dar si cu un mic trenulet turistic motorizat care seara face curse intre Olympic Beach si Paralia Katerini. Cei care doresc sa vada si alte parti ale Greciei pot opta pentru una din excursiile optionale organizate zilnic din statiune ( exceptie Sambata) cu ghidaj in limba romana.

Pentru Statiunile in Riviera Olimpului click aici

Pentru Ponturi de calatorie Riviera Olimpului click aici

Pentru Excursii optionale Riviera Olimpului click aici

7 răspunsuri la „Olympic Beach

  1. Pingback: Riviera Olympului | infoholidays·

  2. Pingback: Excursie optionala la Muntele Olimp – Riviera Olimpului | Infoholidays·

  3. Pingback: Excursie optionala la Insula Skiathos | Infoholidays·

  4. Pingback: Pagina nu a fost găsită | Infoholidays·

  5. Pingback: Ce excursii optionale poti efectua daca te gasesti pe Riviera Olimpului! | Infoholidays·

  6. Pingback: Destinatiile preferate de romani pe segmentul  Grecia – Turism individual | Infoholidays·

  7. Pingback: Nei Pori | Infoholidays·

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!