Seara Greceasca


Formatie seara greceasca

Va invitam sa participati la un program artistic traditional grecesc, unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari si mai mult decat atat veti putea invata cativa pasi din dansurile traditionale: sirtaki, zorba.

Programul incepe in jurul orei 20.00-20.30 prin preluarea turistilor cu autocarul. In apropierea statiunii se gaseste locul unde se organizeaza excursiile optionale. Un restaurant mare, incapator unde turistii sunt asezati la mese.

In functie de agentia organizatoare si locatia aleasa meniul poate varia, insa cele mai multe seri grecesti au un meniu fix: salata, un fel principal ce contine carne si garnitura si desert(de obicei fructe de sezon). Vinul casei,alb si rosu este la discretie, pe sintagma: Bei cat poti, pleci pe unde apuci! Apa, diverse racoritoare, bauturi spirtoase sunt contra cost.

Programul artistic este cel care face toti banii! Dansatori si dansatoare, imbracati in costume populare intretin atmosfera cu un program folcloric interesant. Turistii sunt invitati la dans si toata lumea se distreaza.

Seara greceasca tine pana in jurul orei 24.00 cand invitatii sunt transferati cu autocarele spre locul de imbarcare.

Pentru Statiunile din Riviera Olimpului click aici

Pentru Ponturi de calatorie Riviera Olimpului click aici

Pentru Excursii optionale Riviera Olimpului click aici

2 răspunsuri la „Seara Greceasca

  1. Pingback: Riviera Olympului | infoholidays·

  2. Pingback: Pagina nu a fost găsită | Infoholidays·

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!