Desert Safari Dubai


DSCF3343

In Dubai pe langa orasul fascinant, souk-uri, mall-uri si plajele superbe se pot face si cateva excursii optionale interesante. O experienta deosebita in Dubai o constituie programul Desert Safari.

Senzatia de a fi intr-un jeep, in viteza pe dunele de nisip este unica si merita experimentata.
Turistii sunt preluati cu jeep-uri moderne, luxoase si puternice si sunt dusi in afara Dubai-ului, in desert, intr-un loc special unde se desfasoara programul. Culoarea nisipului rosiatic si forma dunelor ofera un peisaj senzational iar cardurile de memorie ale aparatelor foto incep sa se umple rapid.
Nu rezisti sa nu faci poze! Se face la inceput o scurta pauza pentru a desumfla rotile, acest lucru fiind necesar pentru o mai buna aderenta iar apoi incepe „spectacolul”.
Soferi experimentati merg in viteza pe dunele de nisip si fac diferite manevre mai mult sau mai putin periculoase. Adrenalina creste …si creste…si creste…!
Dupa aproximativ 30-45 minute de condus pe dune se mai face o scurta pauza foto pentru relaxare si o scurta sedinta foto. Este un loc in care se strang toate jeep-urile prezente la acest program in zona respectiva si este momentul in care se pot schimba impresii cu alti turisti din alte masini. Dupa o alta sedinta de „adrenalina” pe dunele de nisip se face inca o pauza pentru a admira apusul in desert.

Senzatia apusului vazut de pe o duna de nisip fierbinte este de neegalat! Toate jeep-urile merg apoi in aceeasi directie spre un loc unde exista o mica asezare construita special sa imite stilul de viata al beduinilor. Acolo turistii pot face plimbari cu camila, pot avea parte de tatuaje cu hena (nu permanente), pot servi o bautura racoritoare si un mic snack. In mijlocul meselor pe o scena pavata cu covoare sunt organizate spectacole traditionale de belly dancing si dansuri dervish. Spectacolul, noaptea in desert, dureaza aproximativ 1,5 ore. Noaptea, in desert, cerul pare mai „bogat” iar stelele stralucesc parca mai tare. Incercati sa va indepartati un pic de zona de spectacol si sa priviti cerul. Este minunat!
Dupa servirea cinei, turistii sunt transferati la hoteluri cu jeep-urile.
Programul incepe la 16.00-16.30 si se termina la orele 20.30-21.00.

Este un program optional interesant ce nu trebuie ratat!

Deplasare efectuata cu agentia Paralela 45 

Pentru oferta Dubai 2015-2016 click aicinew_sigla-P45-01

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!