Ponturi de calatorie Nidri/Lefkada


Din zona portuara a statiunii Nydri se organizeaza cu barcute mai mici tururi care inconjoara insula Skorpios, insula vestitului armator Onassis. Daca prindeti un localnic vorbitor de limba engleza, ghid bun, veti fi uimiti de cate detalii picante si, totodata, impresionante veti descoperi despre familia Onassis si despre insula Skorpios.

Nidri

Nidri

In zona portuara, localnicii au mici ambarcatiuni cu care fac servicii de water taxi spre micile insule invecinate. Puteti lua o astfel de ambarcatiune dimineata si puteti opta pentru o jumatate de zi de plaja pe una din insulele invecinate statiunii Nydri. Localnicii va lasa la plaja si la o ora stabilita se intorc sa va preia. Nu va ingrijorati! …se intorc de fiecare data dupa turisti.

Nidri

Nidri

In imediata apropiere a statiunii, pe versantul din spatele acesteia, se gaseste cascada Dimosari. Renumita pe insula, cascada merita vizitata si fotografiata si datorita micului traseu montan care duce spre aceasta. In decursul unui sejur in Nydri, o mica detasare de mare, intr-o zona montana este binevenita.

Cascada Dimossari

Cascada Dimossari

In apropierea zonei principale a portului din Nidri exista locuri de unde puteti inchiria ambarcatiuni de 4/6/8 persoane. Aceste ambarcatiuni sunt conduse de persoane care au carnet de conducere categoria „B”. Costurile sunt rezonabile iar ambarcatiunea se inchiriaza toata ziua ( 9.00 – 18.00). La primirea ambarcatiunii se face un mic instructaj cu locurile unde nu este indicat sa se mearga datorita curentilor sau a apei putin adanci si de cele mai multe ori cel care inchiriaza primeste o harta cu limita zonei unde se poate merge cu ambarcatiunea. Sa va faceti o idee asupra tarifelor, in anul 2015, Septembrie am achizitionat ambarcatiunwea din galeria foto cu 60 euro/zi+costul carburantului. Noi am mers aproape non stop si am platit carburantul 50 euro….cu tot cu inchiriat 110 euro. Am fost 7 persoane….un cost mai mult decat rezonabil. O zi de soare, baie si aventura!

Pentru oferte Insula Lefkada click PARALELA 45 COLENTINA

 

4 răspunsuri la „Ponturi de calatorie Nidri/Lefkada

  1. Pingback: 10 motive sa vizitezi Insula Lefkada | Infoholidays·

  2. Pingback: 10 motive sa vizitezi Insula Lefkada | Infoholidays·

  3. Pingback: Excursie optionala cu vaporul Makedonia Palace – Lefkada- Cele sapte insule! | Infoholidays·

  4. Pingback: CE EXCURSII OPTIONALE POTI ACHIZITIONA DACA ESTI IN INSULA LEFKADA! | Infoholidays·

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!