CIRCUIT CROATIA – CU YACHT-UL! 


vogue2

Ce inseamna o vacanta pe mare?

Un concediu la bordul unui yacht este o experienta cu totul deosebita. Libertatea si apropierea de natura sunt ingredientele cheie ale acestui tip de vacate. Datorita yacht-urilor noi, nici luxul nu lipseste! In timpul unei experiente de o saptamana pe Marea Adriatica se pot cunoaste locuri si oameni noi, se pot lega prietenii si chiar se poate invata cum se conduce un yacht cu vele. In timpul unei saptamani pe mare se poate evada din cotidian, purtati de vant, de la un loc la altul, de la o insula fermecatoare la alta, intr-o lume ce asteapta sa fie descoperita!

Coasta Croatiei este cea mai indragita zona de sailing din Europa. Motivele sunt multe! Peste 1000 de insule situate in apropierea coastei. Unele insule sunt acoperite cu verdeata, altele sunt doar formatiuni stancoase impresionante. Unele insule sunt nelocuite altele sunt chiar epicentrele petrecerilor faimoase din Croatia dar toate sunt frumoase! Explorarea acestei zone se poate face cel mai bine de la bordul unui yacht. Nimic nu ofera mai multa flexibilitate si un contact mai apropiat cu marea. Ruta se poate planifica dupa bunul plac, se poate naviga intre insule, se poate face o oprire la ancora intr-unul din golfurile cu apa limpede pentru o sedinta de baie si plaja sau se poate acosta intr-un port medieval pentru o cina romantica. Majoritatea porturilor medievale ale insulelor sunt monumente UNESCO, mostenire lasata de venetieni pe toata Coasta Dalmatiei.

Cum decurge o zi la bordul unui yacht?

Dupa micul dejun ( ora micului dejun se stabileste impreuna cu capitanul) se ridica velele si se pleaca spre urmatorul punct de vizita al croazierei. Pe drum insa se fac pauze pentru a se bucura de apa limpede si calda. Fie ca este o pauza de baie, snorkeling sau ski nautic cu un jetski sau poate doar o pauza de Coktail pe punte, distractia este pe primul loc! In jurul dupa amiezii se acosteaza pe o alta insula sau intr-un alt port, loc ce poate fi vizitat pana seara la cina. Cina se poate servi intr-unul din restaurantele situate in zona portuara sau chiar la bordul yacht-ului. Noaptea, marea ne  leagana usor….

Yacht-urile sunt noi, model BENETEAU OCEANIS 45 si are 4 cabine cu paturi duble, 2 cabine de baie, salon spatios, A/C, incalzire si locuri de plaja pe punte. Acest model a castigat premiul „Yacht-ul anului” in 2012. Beneteau Oceanis 45 este un yacht rapid, usor de manevrat care iubeste vantul si se simte oriunde „in apele lui”. Poate fi recunoscut de departe, fiind yacht-ul cu cea mai mare platforma de baie dintre toate modelele la aceasta dimensiune.OC-45-Familiy-4C2T

Exista 3 rute prestabilite de cate 7 nopti la bordul yacht-ului:

1.WILD BEAUTY – Departe de civilizatie

Aceasta ruta este ideala pentru cei ce iubesc natura, locurile aflate departe de civilizatie si sailing-ul fara motor. Ruta este indeajuns de scurta incat se poate atinge destinatia fiecarei zile chiar si pe un vant slab. Cand se simte nevoia se poate ancora intr-un golf cu apa cristalina pentru o baie, snorkeling sau skijet. Dificultatea rutei este scazuta.

Departe civilizatie

2.BLUE WATERS – Navigheaza spre party

Iubitorii sailing-ului in largul marii isi vor gasi satisfactia pe aceasta ruta. In zilele 2 si 3 se poate trai visul orcarui navigator! Insula Hrvar, vizitata in timpul saptamanii ofera o destinatie interesanta si un port frenetic, contrastand perfect fata de zilele linistite ale programului. Dificultate medie.

party

3.MEDIEVAL PORTS – Navigheaza inapoi in timp

Aceasta ruta este ideala pentru cei care iubesc arhitectura medieval a porturilor din zona Dalmatiei. Serile in porturi sunt momente deosebite ale vietii de marinar cu petreceri si atmosfera de neuitat! Imaginati-va ca savurati un vin bun in timp ce yacht-ul se roteste incet la ancora oferind mereu alta culisa. Dificultate medie spre scazuta.

timp

sursa: Vogue yachting

Circuit in Croatia cu yacht-ul pentru o saptamana este un nou produs marca PARALELA 45.

Servicii incluse:
Zbor Bucuresti – Split
Transfer aeroport – port – aeroport
Cazare la bord in cabine cu paturi duble (7 nopti)
Mic dejun
Taxe de aeroport – 95 euro / persoana
Ghidaj pe insule si in orasele vizitate
Motor pentru barca gonflabila
Curatenie finala
Taxa de turism
WiFi la bord
Asigurari pentru pasageri
Nu sunt incluse:
Mesele de pranz si cina
Bauturi, cheltuieli personale
Taxe portuare si carburant – 350 – 550 euro / saptamana / yacht in functie de ruta aleasa
Capacitate: 8 persoane

DATE DE PLECARE:

  • 02.07.2016-09.07.2016 – TARIF: 1058 EURO/PERS/SEJUR

  • 06.08.2016-13.08.2016 – TARIF: 1135  EURO/PERS/SEJUR

  • 20.08.2016 – 27.08.2016 – TARIF: 997  EURO/PERS/SEJUR

Pentru oferte charter Croatia – Split 2016 Paralela45  click aici 

new_sigla-P45-01

Pentru detalii suplimentare: florin.popescu@paralela45.ro

Galerie Foto

 

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!