Excursie optionala la Insula Skiathos


11401293_10205014777144489_6026920764932726597_nExcursia optionala de o zi la Insula Skiathos este cea mai frumoasa excursie optionala organizata din zona Rivierei Olimpului(Paralia Katerini,Nei Pori,Platamonas,Olympic Beach), din punct de vedere al distractiei. Plecarea spre Insula Skiathos se face dis de dimineata (intre orele 05:00-06:30 in functie de statiunea de unde achizitionati excursia ) dar merita lipsa somnului si efortului financiar.

Se parcurge cu autocarul traseul din zona Rivierei Olimpului spre portul Amaliapolis de unde pleaca vasele de croaziera,drumul dureaza aproximativ 2,5-3 ore.La intrarea in Valea Tembi,un defileu impresionant ce desparte Masivul Kesavos de Muntele Olimp se face o scurta pauza pentru toalete, cafea si tigara. De aici se merge “fir intins” in directia Volos iar apoi portul Amaliapolis de unde se face imbacarea pe vas.

Pentru traseul cu masina/autocarul pana in portul Amaliapoli va anexam link-ul Google Maps aici.

Untitled

Vasele sunt destul de incapatoare,cu o capacitate de 200-300 de personane, iar distractia la bordului vasului este garantata.Vasul pleaca din port trecand pe langa muntele Pelion, vestitul taram al centaurilor si continua pe langa insula Evia in directia Insulei Skiathos. Drumul cu vasul de croazierea dureaz 2,5 ore, pline cu distractie si voie buna. Capitanul vasului oferta invitatiilor un “Metaxa Party” in cadrul careia aproape toti turistii danseaza, canta se distreaza si fac fotografii. Distractia este garantata!

Prima oprire se face la celebra plaja Koukounaries, pentru aproximativ 1 ora de plaja si voie buna, iar apoi vasul se indreapta in directia orasului Skiathos,capitala insulei cu acelasi nume.

In orasul Skiathos vasul acosteaza aproximativ 1,5 ore pentru un scurt traseu pietonal spre cel mai inalt punct al orasului, punctul de belvedere, unde se gaseste Biserica Agios Nicholaos si pentru timp liber sau masa de pranz. De aici “Metaxa Party” continua pana in portul Amaliapolis, portul de pornire unde se ajunge spre seara. Fiecare grup este preluat din port cu autocarul si dus spre locul de cazare, ora aproximativa a sosirii in statiune este 21:30-23:00, in functie de statiunea in care se face inscrierea.

Excursia optionala la Insula Skiathos este o excursie recomandata de Infoholidays.ro !

3 răspunsuri la „Excursie optionala la Insula Skiathos

  1. Pingback: Cele mai frumoase plaje ale insulei Skiathos | Infoholidays·

  2. Pingback: Pagina nu a fost găsită | Infoholidays·

  3. Pingback: Ce excursii optionale poti efectua daca te gasesti pe Riviera Olimpului! | Infoholidays·

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!