Excursie optionala cu vaporul Makedonia Palace – Lefkada- Cele sapte insule!


makedoniaUnul dintre cele mai placute si interesante programe optionale ce pot fi achizitionate in Insula Lefkada este croaziera numita: 7 islands!

Plecarea are loc la ora 09:45 din portul Nidri   prima oprire fiind la plaja Egremni unde turistii au timp liber pentru baie si plaja. Vasul se indreapta apoi spre una dintre cele mai cunoscute plaje ale insulei si anume Porto Katsiki. Si in cadrul acestei opriri, turistii au timp pentru balaceala si bronz.

Traseul  continua spre Insula  Kefalonia, unde se face oprire pentru timp liber de vizita si masa de pranz in superbul sat Fiskardo, denumit si „Diamantul Marii Ionice”. Urmatoarea destinatie interesanta este insula lui Ulise- Ithaka.

In Ithaka, turistii au parte de o plimbare superba iar apoi timp liber pentru un mic shopping si suveniruri.

Itinerariul excursiei cuprinde si Insula Meganisi. Aici se viziteaza faimoasa pestera Meganissi, unde se ascundea submarinul capitanului Papanikolis in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial. O scurta incursiune in istorie si cateva poze memorabile.


Croaziera se incheie cu o vizita la faimoasa insula a lui Onasis – Insula Skorpios  . Aici se va  face o oprire pentru plaja si baie dupa care  traseul continua catre  insulitele vecine : Scorpio Sparti si Madouri pentru o vedere panoramica. Intoarcerea in portul Nidri  are loc in  jurul orei 18:30 .

Un program interesant ce nu trebuie ratat!

Partener local:

luvire

Un răspuns la „Excursie optionala cu vaporul Makedonia Palace – Lefkada- Cele sapte insule!

  1. Pingback: CE EXCURSII OPTIONALE POTI ACHIZITIONA DACA ESTI IN INSULA LEFKADA! | Infoholidays·

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!