Cele mai frumoase plaje ale insulei Skiathos


Plaja Koukounaries  - Skiathos IslandInsula Skiathos, pe langa frumusetiile naturale si spiritul grecesc, se face remacata si pentru impresionantele plaje. Intreaga insula ofera aproximativ peste 60 de plaje ce asteapta sa fie vizitate. Scopul nostru nu este sa creeam un top al frumusetii plajelor din aceasta insula ci sa prezentam informatii utile referitoare la locatia, utilitatile si renumele acestora. In acest scop va prezentam urmatoarele plaje din Insula Skiathos, cu mentiunea ca ordinea este aleatoare si ca fiecare plaja are ceva interesant de oferit.

Pentru oferte Insula Skiathos click PARALELA 45 COLENTINA

⇒ Plaja Koukounaries

Plaja Koukounaries este legata e orasul Skiathos printr-un drum betonat, iar legatura este facuta zilnic cu autobuze Ktel, plaja fiind situata la ultima statie. Zona s-a dezvoltat in timp, astazi aici gasindu-se multe taverne, unitati de cazare, baruri si cafenele.

Pentru mai multe detalii click aici .

 

⇒ Plaja Agia Paraskevi

Plaja Agia Paraskevi are nisip fin, auriu, apa albastra/cristalina si beneficiaza de sezlong-uri si umbrelute. Impatimitii sporturilor nautice pot gasi aici atat sporturi nautice motorizate (water ski, jet ski), cat si sporturi nautice nemotorizate (canoe, hidrobicicleta).

Pentru mai multe detalii click aici

 

⇒ Plaja Kati Giorgi

Mica plaja din satul pescaresc Kati Georgi reprezinta alegerea perfecta pentru iubitorii de snorkeling dar si pentru cei care cauta o locatie mai rustica. Cel mai simplu mod de a ajunge la plaja Kati Giorgi este cu vaporul sau taxi boat.

 

⇒ Plaja Achladies

Achladies este o statiune mica si linistita situata la 15 minute distanta cu autobuzul sau water taxi de orasul Skiathos .Statiunea este situata in imediata apropiere a mai multor plaje micute, dar fantastice, cu apa cristalina, transparenta si nisip foarte fin, ceea ce o face perfecta pentru familiile cu copii.

Pentru mai multe detalii click aici

 

⇒ Plaja Lalaria

Cea mai renumita zona nordica este plaja Lalaria, unde se gaseste o arcada de piatra- Tripia Petra (zona se aseamana cu Blue Caves, Zakynthos sau Porto Katsiki, Lefkada), un punct de referinta al insulei si o imagine care se gaseste pe toate materialele publicitare cu insula Skiathos. Tot in partea de nord se gasesc si zone propice pentru pescuit, snorkeling si scufundari.

 

⇒ Plaja Vassilias

Vassilias este o zona linistita preferata de turistii care sunt cazati in imediata apropiere.Zona plajei Vassilias se gaseste la 6 km distanta de orasul Skiathos pe partea Estica a statiunii cu aceeasi denumire.

Pentru mai multe detalii click aici

 

⇒ Plaja Banana

Plaja Banana (a nu se confunda cu plaja Banana din insula Zakynthos, peninsula Vassiliki) este o plaja nisipoasa, mai mica decat Koukounaries, dar renumita pentru nudistii care vin aici din toate colturile insulei. Dar nu va speriati, plaja Banana este impartita in 2 parti – Banana Mica (unde nudistii countinua sa se intalneasca) si Banana Mare locul ideal pentru toti tineri datorita petrecerilor si a activitatiilor acvatice.

 

⇒ Plaja Megali Ammos

Megali Ammos este cea mai apropiata plaja de orasul Skiathos, fiind urmata la mica distanta de Vasilios. Ambele plaje sunt nisipoase si bine organizate cu sezlonguri si umbrelute. Urmeaza apoi zona Kanapitsa, o mica peninsula unde se gaseste si mica plaja Koutsouri.

 

 

 Pentru mai multe delatii despre Insula Skiathos click aici

Pentru Excursia la Insula Skiathos din Paralia Katerini(Riviera Olympului) click aici

 

 

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!