Ce excursii optionale poti efectua daca te gasesti pe Riviera Olimpului!


Daca va gasiti intr-un sejur in zona Riviera Olimpului, indiferent de statiune( Paralia Katerini, Olimpic Beach, Nei Pori, Plaka Litochoro, Platamonas) puteti participa la diverse programe optionale. Aceste programe optionale pot fi achizitionate de la ghidul local, agentia greceasca partenera sau de la agentiile de turism ce se gasesc pe strada si care ofera astfel de servicii.

Pentru oferte Riviera Olimpului click PARALELA 45 COLENTINA

Indeosebi pe Riviera Olimpului, unde merg destul de multi turisti romani, asistenta turistica se face in limba romana iar majoritatea excursiilor optionale sunt efectuate cu ghid local roman.

Mai jos va prezentam o scurta selectie a excursiilor optionale, cu mentiunea ca mai sunt si alte programe locale de genul: Croaziera piratilor, Crescatorii de scioci, plimbari cu ATV-ul, Jeep Safari si lista poate continua.

Programele de mai jos au o ordine aleatorie iar noi le recomandam sa le incercati pe toate! 🙂

  • Excursie optionala la Meteora

     

Programul Meteora este un program complet pentru pasionatii de excursii ecumenice dar si pentru impatimitii de fotografie, peisajul fiind unul exceptional.

Pentru mai multe detalii click aici .

  • Excursie optionala la Muntele Olimp

     

Excursia la Muntele Olimp este de o jumatate de zi, relaxanta, in atmosfera unui peisaj exceptional. Plecarea din statiune se face in jurul orei 05:00  dimineata iar distanta parcursa pana la Muntele Olimp este de 20-30 km.

Pentru mai multe detalii click aici

  • Excursie optionala la Insula Skiathos

     

Excursia optionala de o zi la Insula Skiathos este cea mai frumoasa excursie optionala organizata din zona Rivierei Olimpului(Paralia Katerini,Nei Pori,Platamonas,Olympic Beach), din punct de vedere al distractiei.

Pentru mai multe detalii click aici 

  • Excursie optionala la Atena

     

Programul Atena, desi la prima vedere pare o excursie grea, este perla excursiilor optionale din zona Riviera Olympului cu conditia sa aveti norocul unui ghid bun pe traseu si un ghid bun in Atena.

Pentru mai multe detalii click aici .

  • Excursie optionala Waterland / Salonic

     

Excursie la Waterland sau la Salonic este recomandata tuturor categoriilor de varsta. Parcul de distractii Waterland este situat la 18km de Salonic .Aici veti gasi tobogane cu apa, de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale si hidromasaj, bar si cofetarie, si multa, multa distractie. Pe cei care nu sunt pasionati de parcurile acvatice ii invitam sa descopere „orasul de sub cele 3 Imperii” (Roman, Bizantin si Otoman) ,al doilea oras ca marime al Greciei.

Pentru mai multe detalii click aici .

  • Seara Greceasca

     

Va invitam sa participati la un program artistic traditional grecesc, unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari si mai mult decat atat veti putea invata cativa pasi din dansurile traditionale: sirtaki, zorba.

Pentru mai multe detalii click aici

 

Pentru oferta Hello Holidays click pe sigla de mai jos:

logo-hh-rgb-1

 

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!