Ce excursii optionale poti achizitiona daca esti in Insula Zakynthos!


Insula Zakynthos nu inseamna numai plaje idilice, broscute caretta-caretta si nopti albe in Laganas. Vegetatia luxurianta si satele pitoresti ce indeamna sa vezi centrul insulei iar golfurile si grotele retrase te indeamna sa le explorezi. In afara aventurii pe cent propriu, in Zakynthos se mai pot efectua diverse programe optionale care merita fiecare banut cheltuit. Mai jos va prezentam cateva dintre aceste programe optionale ce pot fi achizitionate de la ghidul local sau de la agentiile de turism locale:

  • Excursie optionala in Insula Kefalonia

Programul incepe dimineata cu preluarea tuturor participantilor din diverse statiuni. Autocarul strabate partea estica a insulei in directia nord, spre portul Agios Nikolaos, de unde se traverseaza spre portul Pesada al insulei Kefalonia. Drumul cu ferryboat-ul dureaza aproximativ 1.5 ore, iar peisajul este superb. Din portul Pesada, cu autocarul, se face un tur complet al insulei Kefalonia in care se viziteaza mai multe obiective importante.

Pentru mai multe detalii click aici 

  • Excursie optionala la Keri Caves

Cu excursia la Keri Caves veti avea parte de o jumatate de zi superba pentru intreaga familie pe un vas pescaresc traditional! Veti vedea pesterile Keri cu apele lor de turcoaz, veti inota si poate chiar veti vedea si cateva testoase.

Pentru mai multe detalii click aici

  • Excursie optionala Luxurious Turtle Spotting

Programul de Turtle Spotting este unul deosebit datorita ambarcatiunii si personalului. Totul dureaza aproximativ 2.5 -3 ore, in functie de locatia unde sunteti cazati. Programul efectiv cu ambarcatiunea dureaza 1.5 ore. Se pleaca din portul Agios Sostis si se merge in directia insulei Cameo, cu o oprire de aproximativ 30 minute pentru baie in apropierea grotelor care se gasesc pe insula Marathonisi.

Pentru mai multe detalii click aici 

  • Croaziera optionala cu vaporul in jurul insulei Zakythos

O ocazie fantastica de a va imbunatati bronzul in timp ce va bucurati de o croaziera de-a lungul coastelor de nord si de sud. Puteti inota in apele clare ca de cristal si, daca permit conditiile meteorologice, puteti explora faimoasa Epava. Este posibil sa va intalnim si cu cativa dintre prietenii noastri delfinii!

Pentru mai multe detalii click aici 

  • Turul insulei Zakynthos cu autocarul

In Zakynthos fiecare agentie de turism organizeaza propria varianta a turului de insula. Indiferent de opriri, traseul este unul singur. Se pleaca din statiunea unde aveti cazarea si traseul continua prin statiuni pentru a prelua toti participantii; apoi drumul continua pe partea vestica, zona muntoasa a insulei, pentru a descoperi satele traditionale si frumusetile mai putin accesibile.

Pentru mai multe detalii click aici

Pentru oferta Insula Zakythos cu autocarul sau turism individual click pe sigla de mai jos.logo-hh-rgb-1

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!