CE EXCURSII OPTIONALE POTI ACHIZITIONA DACA ESTI IN INSULA LEFKADA!


Insula Lefkada ofera pe langa plajele idilice si peisajele superbe si cateva atractii inedite ce merita sa fie descoperite prin intermediul excursiilor optionale cat si pe cont propriu. Mai jos va prezentam cateva dintre aceste programe optionale ce pot fi achizitionate de la ghidul local sau de la agentiile de turism locale:

Pentru oferte Insula Lefkada click PARALELA 45 COLENTINA

  • Excursie optionala cu vaporul in jurul Insulei Lefkada- Cele sapte insule!

Plecarea are loc la ora 09:45 din portul Nidri iar prima oprire este la plaja Egremni unde avem timp liber pentru plaja si innot dupa care vizitam una dintre cele mai cunoscute plaje ale insulei si anume Porto Katsiki. O experienta unica va fi oprirea la Fiscardo, Kefalonia, denumit si „Diamantul Marii Ionice”.Urmatoarea destinatie interesanta este insula lui Ulise- Ithaka, urmata de faimoasa pestera  Meganisi. Croaziera se incheie cu faimoasa insula a lui Onasis – Insula Skorpios si insulitele vecine Scorpio Sparti si Madouri. Intoarcerea in portul Nidri in jurul orei 18:30 .

Pentru mai multe detalii click aici

  • Excursie optionala a orasului Lefkada

O ocazie ideala pentru a descoperii minunatul oras Lefkas. Dupa cutremurele din 1948 si 1950 mare parte a orasului Lefkas a fost distrus. Cu toate ca locuitorii au fost nevoiti sa reconstruisca acestia au pastrat stilul caracteristic al insulei. Deosebit de atractive sunt casele de lemn cu acoperisuril colorate. Orasul Lefkas ofera numeroase biserici, cetati, muzee si ramasite arheologice. Excursia incepe la ora 09:45 si dureaza pana la ora 19:00 .

Pentru mai multe detalii click aici

  • White Party – O experienta inedita !

Daca va aflati in  Insula Lefkada si doriti o distractie mai  inedita, va recomandam sa optati pentru o activitate optionala extrem de placuta si distractiva si anume White PartyWhite party are loc saptamanal pe un yacht  luxos de 5 stele dar si pe o plaja din apropierea portului Nidri.

Pentru mai multe detalii click aici

  • Excursie optionala Gliki si Parga

Plecarea se face din Nidri  in jurul orei 08:30 aceasta excursie consta in descoperirea regiunii istorice Epirus.  Prima oprire va avea loc la Nicopolis, o cetate istorica a Epirusului, dupa care vom ajunge in satul Gliki. Aici vom face o plimbare prin apa cristalina a raului Styx ce strabate orasul. Conform mitologiei exista doua povesti privind acest rau, prima este legata de Hades iar  a doua de calcaiul lui Ahile.dar toate acestea le vom descoperii la fata locului. In jurul pranzului parasim misteriosul sat Gliki si ne indreptam catre minunatul oras Parga. Datorita pozitionarii acestuia orasul Parga este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Grecia. Intreaga excursie se va termina in jurul orei 18:30 .

Pentru mai multe detalii click aici

  • Excursie optionala Turul Insulei Lefkada cu autocarul

Turul insulei Lefkada cu autocarul va permite sa vizitati unele dintre cele mai importante obiective turistice din insula. Vizita incepe cu ruinele castelului ” Santa Maura”, fortareata care a asigurat protectie insulei iar urmatoarea oprire va avea loc la Manastirea Faneromeni aflata intr-o padure de pini deasupra capitalei Lefkada. Ultima oprire a turului va fi si cea mai lunga deoarece vom avea nevoie de suficient timp pentru a nu bucura de superba plaja Kathismata.

Pentru mai multe detalii click aici

  • Excursie optionala cu vaporul in jurul insulei Lefkada – Odysseia

Calatoria incepe din Nidri, la ora 09:30 si se va termina in jurul orelor 17:30. Croaziera va fi o adevarata aventura in jurul insulelor vecine unde vom avea parte de momente plina de mitologie,plaja,snorkeling si multa distractie. Prima oprire va avea loc la faimoasa pestera Papanikolis dupa care vom ancora in Meganissi unde ne vom alatura echiajului pentru vizita pitorescului sat Spartochori. Odata intorsi la bordul vasului ne vom destinde alaturi de capitan care ne va induce in magia dansului Zorba! Dupa atata dans si voie buna ne vom relaxa intr-un superb golf unde vom avea timp liber pentru plaja, baie si deasemenea se va servi si pranzul. Calatoria se sfarseste cu insula Skorpio, locul de distractie al milionarilor, in special al celebrului personaj Onasis .

Pentru mai multe detalii click aici

  • Seara Greceasca

Daca va aflati in Grecia este inevitabil sa nu ajungeti macar o data la o seara traditional greceasca! Restaurantele din zona portului Nidri si nu numai ,organizeaza in anumite zile aceste seri grecesti la care trebuie sa luati parte. Specialitati ale bucatariei grecesti si locale, vinul, ouzo si dansurile populare vor fi de nelipsit. Intreaga seara incepe cu  o masa copioasa, apoi in ritmuri de sirtaki si zorba ne cheama la dans. Evident ca nu vor lipsi nici farfuriile sparte si pasi de zeibekio.

 

 

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!